Търговската верига Фантастико дарява 200 000 лв. за закупуването на  дихателни

...
Търговската верига Фантастико дарява 200 000 лв. за закупуването на  дихателни
Коментари Харесай

Фантастико дарява 200 000 лв. за дихателни апарати на Александровска болница

Търговската верига " Фантастико " дарява 200 000 лева за закупуването на  дихателни апарати за столичната УМБАЛ „ Александровска “. Решението за финансовата поддръжка е взето незабавно, откакто излиза наяве, че се търси опция за закупуване на животоспасяващата апаратура  в изискванията на пандемия от COVID-19 и дефицит на сходна инсталация в стотици лечебни заведения по целия свят, показват от компанията

От комерсиална верига „ Фантастико “ декларират изрично, че финансовата поддръжка се прави за повече пациенти да получат съответно лекуване, както и да бъдат защитени българските лекари от потребността да вземат тежки решения в бъдеще, сходни на тези в Италия.

Ръководствата на УМБАЛ „ Александровска “ и на комерсиалната верига акцентират, че няма стихотворец ангажимент за предпочитано потребление на дихателните апарати в интерес на частната компания. Единствено лекарите са тези, които ще вършат преценка кой пациент от каква здравна помощ има потребност.

От комерсиална верига „ Фантастико “ към този момент е декларирана подготвеност пред държавните органи за оказване на поддръжка. Компанията е в непрестанен контакт с УМБАЛ „ Александровска “ и при потребност има подготвеност да бъдат предприеми и последващи стъпки за улеснение работата на лекарите.

" Фантастико " бе и първата от огромните вериги магазини у нас, която вкара стриктен и в това време комфортен логаритъм за извършване на покупки в изискванията на изключителна обстановка, с опция за авансово обмисляне на реда за изчакване. Компанията реагира стремително, още преди управляващите да издадат указания за предотвратяването на скупчване на хора в огромните магазини.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР